RED utvecklar mer handel i Ronneby kommun

RED utvecklar mer handel i Ronneby kommun

RED har tecknat hyresavtal med Rusta och Stadium Outlet som nu är klara för att ytterligare stärka upp handelsområdet Viggen i Ronneby Kommun.
Det är två riktigt starka detaljhandelsaktörer som blir nya tillskott för kommunen och som har en lång historia att öka flöden till handelsplatser.

Detta innebär att det till Viggens handelsområde tillförs 3 600 kvm ny handel som stärker upp området i en redan stark punkt för handeln i centrala Blekinge. Tidigare har det även tillkännagivits att även Biltema är på väg till området.

Viggens handelsområde har en närhet till centrala Ronneby och ligger strategiskt beläget vid E22 och riksväg 27. Runt 22 000 fordon passerar dagligen området och är en utmärkt positionering av ett handelsområde.

-”På RED är vi mycket tacksamma över att få förtroende från kommunen att utveckla denna del av Ronneby, vi är stolta över att vår långa affärsrelation till Rusta och Stadium Outlet gör att vi tillsammans kan etablera dessa aktörers verksamheter i ytterligare en kommun. Vi tror starkt på handelsområdet och på Ronneby kommun”,  säger Ronald Rico ägare och VD på RED.

RED planerar byggstart under sommaren 2021 med en öppning som beräknas ske under maj 2022.

Fler nyheter

Rusta har öppnat i Umeå
Umeå

Rusta har öppnat i Umeå

Rico Estate Development AB
Evenemangsgatan 17
169 79 Solna
es.etatseocir@ofni
Hem

© 2023 All rights reserved.