Kontakta RED

Tveka inte att kontakta oss om du har frågor eller bara vill veta mer.

Evenemangsgatan 17,
169 79 Solna
info@ricoestate.se
Vd och Grundare
Vd och Grundare

Ronald Rico

01 01 998-070es.etatseocir@ocir

Ronald Rico har arbetat med fastigheter i mer än 25 år, varav 20 år med utveckling och uthyrning av Retail Parks. Ronald har ett mycket gott renommé på marknaden samt ett brett nätverk inom retail- och fastighetsmarknaden. Han har en civilingenjörsexamen från KTH samt en kandidatexamen i ekonomi.

Ekonomichef och Operativ chef
Ekonomichef och Operativ chef

Johanna Viborg

17 01 998-070es.etatseocir@grobiv

Johanna Viborg är ansvarig för koncernens ekonomiska och finansiella styrning och har 15 års erfarenhet från fastighetsbranschen. Vidare har hon en central roll i bolagets transaktionsprocesser och projektgenomförande. Johanna har en civilekonomexamen från Handelshögskolan vid Umeå Universitet.

Senior affärsutvecklare
Senior affärsutvecklare

Magnus Schön

55 24 447-270es.etatseocir@nohcs

Magnus Schön är affärsutvecklare och ansvarar för att säkra nya markområden för nyetableringar. Magnus har drygt 20 års erfarenhet av fastighetsutveckling och -etablering, bland annat från TK Development, ICA-koncernen och Scandic Hotels. Han har en civilekonomexamen från Handelshögskolan i Stockholm.

Senior rådgivare och styrelseordförande
Senior rådgivare och styrelseordförande

Ulf Östberg

05 27 713-070es.etatseocir@grebtso.flu

Ulf Östberg är senior rådgivare och ansvarar för tidiga utvecklingsskeden och genomföranden av byggprojekt. Han har arbetat inom entreprenad- och fastighetsbranschen sedan 1987, bland annat som vd för ett större entreprenadföretag. Ulf är utbildad byggnadsingenjör.

Ekonomiansvarig
Ekonomiansvarig

Ulrika Birgersson

78 56 088-070es.etatseocir@nossregrib

Ulrika Birgersson är ekonomiansvarig med en bred erfarenhet från företag i olika branscher. Ulrika har läst ekonomi på Stockholms Universitet och marknadsföring på IHM Business School.

VD Assistent/ Office Manager
VD Assistent/ Office Manager

Victoria Larsson

86 00 998-070es.etatseocir@nossral

Victoria Larsson är VD assistent/Office Manager på RED och har en bred och lång erfarenhet inom serviceyrket från flertalet branscher. Victoria har en utbildning inom Projektledning mot marknadsföring och kommunikation från Affärshögskolan.

Rico Estate Development AB
Evenemangsgatan 17
169 79 Solna
es.etatseocir@ofni
Hem

© 2023 All rights reserved.