Åhlens Outlet satsar på #Bernstorp

Åhlens Outlet satsar på #Bernstorp

När Niam klev in som ny fastighetsägare i #BERNSTORP mitt i begynnelsen av pandemin för drygt ett och ett halvt år sedan, fanns många frågetecken kring hur den externa handeln skulle utvecklas. Under det gångna året har dock Handelsområdet # BERNSTORP gjort stor succé med enormt starka besökstal samt mycket positivt index bland detaljhandelsaktörerna.

Niam har i nära samarbetet med RED kontinuerligt verkat för att ytterligare stärka handelsområdet och skapa mer densitet. Det står nu även klart att Åhlens Outlet väljer #BERNSTORP som destination för Malmö marknaden och att butiken planerar för en öppning under våren 2022.

-”Sedan vi förvärvade #BERNSTORP har vi sett många nya och spännande butikskoncept etableras på handelsplatsen och vi är nu glada att även välkomna Åhléns Outlet. Handelsplatsen är nu nästintill helt uthyrd och vi fortsätter se en stabil ökning av antal besökare” , säger Victor Wettergren, Fondchef på Niam.,

-“Vi har länge velat ha ett Åhléns Outlet i Malmöregionen. Stora Bernstorp har blivit ett detaljhandelsnav att räkna med, och vi tror att detta är precis rätt tid och rätt plats för Åhléns Outlet, där vårt koncept kommer att komplettera handelsplatsen på allra bästa sätt”,  säger Stina Klaesson, VD för Åhléns Outlet

Åhlens Outlet har ett brett sortiment med prisvärda varor inom hem, mode och skönhet. Sortimentet varierar och hålls ständigt levande för att möta kundernas behov och efterfrågan. Här kan kunderna hitta ett sortiment av både välkända och nya tillfälliga varumärken, till 30–70% lägre pris.

Uthyrningen till Åhlens Outlet är den sista möjliga volymhandelsenheten i det befintliga handelsområdet som kunnat skapas. I och med uthyrningen av denna lokal så befästs handelsplatsens förutsättningar för den fortsatta expansionen av # BERNSTORP.

-“Vi kan konstatera att vi steg för steg närmar oss vår målsättning med att definiera #BERNSTORP som den nordliga handelsdestinationen i Malmö. Vår strategi med att profilera om handelsplatsen och ge området ett kraftigt lyft har givit en mycket positiv respons från marknaden där vi kontinuerligt får bekräftelse från detaljhandelsaktörer”,  säger Ronald Rico, VD på RED.

Fler nyheter

God Jul önskar vi på RED

God Jul önskar vi på RED

Rico Estate Development AB
Evenemangsgatan 17
169 79 Solna
es.etatseocir@ofni
Hem

© 2024 All rights reserved.