17,000 Kvm säljs till Costco i #Bernstorp

17,000 Kvm säljs till Costco i #Bernstorp

Nu står det klart! Vi på RED har sålt till Costco i #Bernstorp.

Vi på RED är glada att kunna meddela den senaste utvecklingen – vi har framgångsrikt sålt till Costco i #Bernstorp. Efter ett decennium av dedikerat arbete och en vision att positionera #Bernstorp som en framstående handelsdestination i Öresundsregionen, har vi nått vårt mål. Tillsammans med Burlövs kommun och Costco ser vi fram emot en imponerande invigning våren 2025.

Costcos varuhus kommer att fungera som navet för hela Öresundsregionen och ytterligare stärka #Bernstorp som en handelsdestination. Detta blir Costcos andra projekt på den svenska marknaden efter den framgångsrika etableringen i Täby, Stockholm.

Vår stolthet över #Bernstorp-projektet är omätbar. Det har inte bara genererat i 250 nya arbetstillfällen utan också blivit en historisk vändpunkt. Trots tidigare tvivel visar detta projekt att med rätt kompetens, ödmjukhet och mod kan man nå sina mål.

Men det är inte bara Costco som kommer att göra sin närvaro känt på handelsplatsen. Biltema planerar att öppna sin största butik, omfattande 11 000 kvm och skapande av 100 nya arbetstillfällen. Det finns ytterligare en etapp som rymmer 7.000 kvm där vi redan har kontrakterat med Rusta, resterande yta kommer att fyllas upp med kända varumärken.

Det är en ära att vara en del av denna banbrytande utveckling och vi ser fram emot att fortsätta bidra till #Bernstorps framgångsrika tillväxt.

Fler nyheter

God Jul önskar vi på RED

God Jul önskar vi på RED

Rico Estate Development AB
Evenemangsgatan 17
169 79 Solna
es.etatseocir@ofni
Hem

© 2024 All rights reserved.