RED fyller Ingelsta Handelsområde

RED fyller Ingelsta Handelsområde

Under 2018 flyttar Åhléns Outlet och Systembolaget in till Ingelsta Handelsområde. Det är även kontrakterat att en ny fastfoodaktör kommer att öppna i området.

Under 2018 flyttar Åhléns Outlet och Systembolaget in till Ingelsta Handelsområde. Det är även kontrakterat att en ny fastfood-aktör kommer att öppna i området.

Det står nu klar att Åhléns Outlet och Systembolaget flyttar in under 2018. Utöver detta har RED även gjort klart med en ytterligare dagligvaruaktör på området. Planarbetet för denna etablering pågår och väntas stå klart under nästa år. RED har vidare även kontrakterat en ny fastfood-aktör som kommer att bidra till att förstärka handelsplatsen och skapa ytterligare flöde och trafik till handelsplatsen.

För ett drygt år sedan inledde RED arbetet med att utveckla Ingelsta Handelsområde samt arbeta för att eliminera de vakanser som under en längre tid färgat området. Vid den tidpunkten för tillträdet utgjorde vakansgraden ca 30% av områdets uthyrningsbara ytor. På 12 månader har nu området uppnått en uthyrningsgrad om 98% och RED slutförhandlar nu om den sista tillgängliga lokalen på området.

Fler nyheter

God Jul önskar vi på RED

God Jul önskar vi på RED

Rico Estate Development AB
Evenemangsgatan 17
169 79 Solna
es.etatseocir@ofni
Hem

© 2024 All rights reserved.