RED har tecknat hyresavtal med byggvarujätten BAUHAUS.

RED har tecknat hyresavtal med byggvarujätten BAUHAUS.

RED har tecknat hyresavtal med byggvarujätten BAUHAUS som innebär att kedjan etablerar sig på det nya utvecklingsområdet Sandbäcken i Umeå. Sandbäckens handelsområde har tagits fram i samarbete med kommunen och RED. Exploateringen av handelsområdet omfattar totalt   17 000 kvm Handelsyta och kommer rymma ytterligare två större handelslokaler. Fastigheten har bra tillgänglighet och ligger strategiskt placerad med exponering mot Ersbodavägen. Byggnationen beräknas ta 18 månader och varuhuset öppnar under hösten 2022.

-“Vi har länge velat expandera norröver i Sverige och är nu mycket glada att vi hittat en optimal handelsplats för BAUHAUS kunder i Umeåområdet. Ungefär 150 personer kommer att anställas lokalt vilket känns som ett bra besked att kunna ge i dessa oroliga tider”,  kommenterar BAUHAUS Marknadsdirektör Johan Saxne.

– “På RED är vi stolta över att återigen ges förtroende att uppföra ännu ett BAUHAUSvaruhus av denna kaliber, något som visar på en utmärkt affärsrelation till vår Hyresgäst och som framför allt understryker vår kompetens inom vårt segment. Vi kan konstatera att vårt goda samarbete med Umeå Kommun har burit frukt och det känns oerhört stimulerande att i dessa tider kunna leverera och skapa en plattform för långsiktiga arbetstillfällen” , säger Ronald Rico VD på RED.

Fler nyheter

God Jul önskar vi på RED

God Jul önskar vi på RED

Rico Estate Development AB
Evenemangsgatan 17
169 79 Solna
es.etatseocir@ofni
Hem

© 2024 All rights reserved.