COSTCO etablerar 15 000 kvm varuhus i #Bernstorp Skåne

COSTCO etablerar 15 000 kvm varuhus i #Bernstorp Skåne

RED bekräftar att företaget har ingått avtal med COSTCO som avser etablera 15 000 kvm nytt varuhus på den mark som RED förvärvade av Burlövs kommun tidigare detta år.

Ambitionen är en storslagen öppning 2024 och företagen arbetar nu tillsammans med kommunen för att säkerställa tidsplanen. Det nya COSTCO-varuhuset kommer att rikta sig till hela Öresunds-regionen som upptagningsområde och kommer att ytterligare stärka #BERNSTOPS roll som regionalt handelsområde. Etableringen förväntas generera i storleksordningen 250 nya arbets-tillfällen. Detta blir den USA-baserade handelsaktörens andra projekt på den svenska marknaden efter etableringen i Täby, Stockholm, som är planerad att öppna senare i år

-”Vi har levererat BAUHAUS, attraherat BILTEMA, fyllt området med attraktiva starka detaljhandelskoncept, adderat service till området och nu toppar vi detta med 15 000 kvm COSTCO. Vi har lyckats med en historisk turnaround av handelsområdet och definierat #BERNSTORP till en destination. #BERNSTORP, Handelsområdet i Öresundsregionen” säger Ronald Rico, VD på RED.

Fler nyheter

God Jul önskar vi på RED

God Jul önskar vi på RED

Rico Estate Development AB
Evenemangsgatan 17
169 79 Solna
es.etatseocir@ofni
Hem

© 2024 All rights reserved.