Kungsängen öppnar ny butik i #BERNSTORP, Malmö

Kungsängen öppnar ny butik i #BERNSTORP, Malmö

Det är med glädje som vi nu kan presentera att KungSängen blir ny hyresgäst i REDs projekt, handelsplats #Bernstorp i Malmö/Burlöv.

För Kungsängen blir det den tredje nyöppnade butik i år, när de öppnar i #Bernstorp i slutet av december. Lokalytan uppgår till cirka 500 kvm och lokalen ligger granne med Stadium Outlet som även de nyöppnade i #Bernstorp tidigare i år. Kungsängen blir ytterligare ett komplement till handelsplatsen och stärker hyresgästmixen och utbudet ytterligare. Detta är ett kvitto på att #Bernstorp fortsätter utvecklas positivt och befäster alltmer sin position som Norra Malmös primära externhandelsplats.

-”Alla vet ju att sällanköpshandeln har det tufft inom många områden just nu. Därför är det extra roligt att våra kunder visar fortsatt förtroende för oss som sängleverantör. Kunderna uppskattar inte bara att vi producerar sängen efter deras behov, utan också att tillverkningen sker lokalt och inte minst det hantverk och den komfort vi erbjuder. Vi kör dessutom själva ut sängarna till våra kunder, vilket innebär att vi har en personlig relation med kunden genom hela köpupplevelsen som många andra inte kan erbjuda. Bara hos oss kan kunden få en KungSängen-säng. Det skapar en trygghet för kunden, så att de alltid vet att sängen är tillverkad hos oss, av oss”, kommenterar Peter Gustafsson, VD KungSängen

-”Vi har länge letat efter ett läge för en andra butik i Malmö, och Bernstorp kändes som det perfekta valet. Butiken kommer att byggas upp enligt vårt nya koncept med en inspirerande och förbutik fylld med kuddar, täcken och sängkläder i hög kvalitet”, säger regionchef Nicklas Thuvesson.

Fler nyheter

God Jul önskar vi på RED

God Jul önskar vi på RED

Rico Estate Development AB
Evenemangsgatan 17
169 79 Solna
es.etatseocir@ofni
Hem

© 2024 All rights reserved.