RED kommer att leverera en ny handelsdestination i Östersund med 3 nya aktörer

RED kommer att leverera en ny handelsdestination i Östersund med 3 nya aktörer

År 2022 presenterade vi för Östersunds kommun våra Visioner om ett nytt projektområde.

Med glädje och tacksamhet meddelar vi att vårt hårda arbete har gett resultat, och detaljplanen för vårt projektområde har resulterat i att de tre företagen som kommer att etableras på detta handelsområde är BAUHAUS, JYSK och snabbmatskedjan CHOPCHOP. Projektområdet sträcker sig över 13 000 kvadratmeter och hela ytan är uthyrt. Detta är inte bara en seger för oss utan även för Östersunds kommun.

Vi inser att vår framgång är ett resultat av vårt hårda arbete och det utmynnar sig i ett förtroende hos kommuner. Att vara värd för Bauhaus för tredje gången är ett kvitto på kompetens och den djupa relationen vi byggt upp med dem. Vi är även stolta och ödmjuka till att kunna meddela att Jysk som är en stark framstående handelsaktör vill samarbeta med oss upprepade gånger. Tillsammans med dessa aktörer så omformar vi en helt ny handelsplats i Östersund och att de skapas ca 250 nya arbetstillfällen som öppnar dörrar till försörjning och tillväxt för Östersunds invånare.

Vår VD Ronald uttrycker sin glädje men även tacksamhet på följande sätt ” vi är djupt tacksamma för att hyresgästerna har förtroende för oss, att kommunen vill samarbeta med oss och skapa detta projekt och möjlighet. Vi nöjer oss inte bara med att nå våra mål, vi sätter ständigt nya mål och strävar efter att överträffa dem”.

Vi är redo att fortsätta vår resa tillsammans med Östersund och vi vill fortsätta skapa handelsplatser som tillför ett värde för kommun och invånare.

Fler nyheter

God Jul önskar vi på RED

God Jul önskar vi på RED

Rico Estate Development AB
Evenemangsgatan 17
169 79 Solna
es.etatseocir@ofni
Hem

© 2024 All rights reserved.