Burlöv

#Bernstorp

”#BERNSTORP utgör en av marknadens mest framgångsrika och remarkabla helomvändningar i modern handelshistoria”.

Miljöbyggnad Silver

Om projektet

RED har aktivt arbetat med att omvandla och utveckla handelsplatsen #BERNSTORP i Burlöv till den framgångsrika handelsplats det är idag.

2011 påbörjade RED sitt arbete med att omdana handelsområdet, då kallat Stora Bernstorp för att etablera norra Malmös handelsdestination, en motvikt till Handelsområdet Svågertorp beläget i södra Malmö. När RED 2017 tog ett helhetsgrepp om området var cirka 35 % av de befintliga hyreslokalerna vakanta.

Den ursprungliga handelsstrukturen har genom REDs arbete genomgått en omfattande förändring som möjliggör en framtida fortsatt utveckling av handelsplatsen.  Idag är Handelsområdet fullt uthyrd till flertalet av de starkaste detaljhandelsaktörerna på marknaden.
RED har därtill utökat handelsområdet genom att etablera BAUHAUS som öppnade sitt nya byggvaruhus i slutet av 2018. Service i form av Fast-Food aktörer, bilvård och möjlighet till el-bilsladdning har tillkommit för att öka handelsplatsens attraktion.

Biltema utgör det senaste starka tillskottet som bekräftat att de kommer att öppna ett nytt varuhus på #BERNSTORP. Utvecklingsarbetet med ytterligare 20 000 kvm byggrätter pågår för fullt.

Kontakta

Ronald Rico

Ronald Rico

01 01 998-070es.etatseocir@ocir

Andra Projekt

Lillänge
Östersund

Lillänge

Läs mer >

Rico Estate Development AB
Evenemangsgatan 17
169 79 Solna
es.etatseocir@ofni
Hem

© 2023 All rights reserved.