Malmö, Bernstorp

Bernstorp
bern
RED påbörjade sitt arbete med Stora Bernstorp redan 2011. Vägen till framgång har kantats av motgångar där den ena efter den andra Hyresgästen stängt ner sin butik i det befintlig a Handelsområdet som tidigare ägdes av AXA Real Estate.

 Den senaste i raden av aktörer som stängde ner sin butik var Media Markt 2014. Sedan dess har området kämpat med att locka nya aktörer. RED har i det tysta arbetat på att skapa en helomvändning för området med en målsättning att hytta nyckeln till vad som skulle bli en ”Game-Changer”.

Under Juli månad 2017 förvärvade Standard Life investment tillsammans med RED det befintliga området om ca 35.000 kvm av AXA. Samtidigt hade RED ingått ett hyreskontrakt med Bauhaus om att uppföra 17000 kvm ny butik åt byggvarujätten.

Den tidigare Media Markt lokalen om ca 7.000 kvm revs omgående och nu pågår arbetet med att uppförda Bauhaus som väntas stå klar under November månad 2018.

RED arbetar parallellt med utvecklingen av ytterligare 16.000 kvm handelsytor som en ytterligare etapp av området. Målsättningen är att skapa norra Malmös handelsdestination,  HANDELSPLATS BERNSTORP.

Kontakt

Vill du veta mer?

Ta kontakt med vår fastighetsutvecklare.

Bild på Ronald

Ronald Rico

070-899 10 10