Aktuellt

2018-12-18

RED besöker SOS Barnbyars verksamhet i Bolivia

RED har genom sitt samarbete med SOS Barnbyar genomfört en fältresa till Santa Cruz i Bolivia. Där vi på RED fick en närmare inblick i SOS Barnbyars lokala verksamhet i Santa Cruz och La Paz.
2018-08-21

RED satsar vidare på Bernstorp

Det står nu klart att RED i samarbete med Burlövs kommun planerar att kraftigt expandera handelsområdet Stora Bernstorp i Malmö /Burlöv ytterligare.
2018-08-14

EKO Stormarknad till Östra Birsta , Sundvall

För en tid sedan ingick duon RED och Peritas ett avtal om markförvärv i östra delen av Birsta handelsområde i Sundsvall, alldeles intill ICA Maxi. Det fanns redan långtgående dialoger med väl utvalda detaljhandelsaktörer avseende området, där målet är att stärka upp externhandeln på den östra delen av Birsta genom projektet som motsvarar ca 17 000 kvm handelsytor
2018-02-19

RED etablerar livsmedel på Noret

RED har ingått ett avtal med Lidl avseende den sista etappen i RED:s utvecklingsprojekt i Mora/Noret. RED har sedan 2013 arbetat med att bygga upp handelsplatsen Noret i Mora.
2018-02-16

Nytt handelsprojekt i Umeå

RED har tecknat en avsiktsförklaring med Umeå kommun där målet är att tillsammans med kommunen driva ett gemensamt arbete kring ett nytt handelsprojekt i området Ersboda/Sandbäcken.
2018-02-16

Ny duo utvecklar handel i Birsta, Sundsvall

RED och Peritas har ingått avtal med NCC om markförvärv i Birsta handelsområde i Sundsvall. Tillsammans har de lagt upp en strategisk plan för det aktuella området och det är planerat att redan hösten 2019 slå upp dörrarna för etableringen i den första etappen.
Red crew

Vill du veta mer?

Eller har du ett projekt du behöver hjälp med?