Aktuellt

Sportaktör satsar på #BERNSTORP

2018-12-21
#BERNSTORP: Vi är stolta över att välkomna Stadium Outlet till vårt största Handelsplats Projekt. Vi är ödmjukt tacksamma och stolta över alla våra hyresgäster för att ni litar på och delar vår vision.

Tillsammans gör vi detta möjligt!

RED besöker SOS Barnbyars verksamhet i Bolivia

2018-12-18
RED har genom sitt samarbete med SOS Barnbyar genomfört en fältresa till Santa Cruz i Bolivia. Där vi på RED fick en närmare inblick i SOS Barnbyars lokala verksamhet i Santa Cruz och La Paz.

RED satsar vidare på Bernstorp

2018-08-21
Det står nu klart att RED i samarbete med Burlövs kommun planerar att kraftigt expandera handelsområdet Stora Bernstorp i Malmö /Burlöv ytterligare.

EKO Stormarknad till Östra Birsta , Sundvall

2018-08-14
För en tid sedan ingick duon RED och Peritas ett avtal om markförvärv i östra delen av Birsta handelsområde i Sundsvall, alldeles intill ICA Maxi. Det fanns redan långtgående dialoger med väl utvalda detaljhandelsaktörer avseende området, där målet är att stärka upp externhandeln på den östra delen av Birsta genom projektet som motsvarar ca 17 000 kvm handelsytor

RED etablerar livsmedel på Noret

2018-02-19
RED har ingått ett avtal med Lidl avseende den sista etappen i RED:s utvecklingsprojekt i Mora/Noret. RED har sedan 2013 arbetat med att bygga upp handelsplatsen Noret i Mora.

Nytt handelsprojekt i Umeå

2018-02-16
RED har tecknat en avsiktsförklaring med Umeå kommun där målet är att tillsammans med kommunen driva ett gemensamt arbete kring ett nytt handelsprojekt i området Ersboda/Sandbäcken.
Red crew

Vill du veta mer?

Eller har du ett projekt du behöver hjälp med?